Aleksi

Naperoleiriläisten kannustusjoukot
Tiedoksi
Haapajärvellä on majoitukset vähissä, kannattaa tehdä varaus. Saimme hotelli/motellivarauksen Kärsämäeltä 31 km päästä, n. 31 min Haapajärven keskustaan.
leiriterkuin, Minna

Esa

Huomiset (Ke 14.3) harjoitukset peruttu Seuran Tuomarikoulutuksen vuoksi.

Esa

Tänään harjoitukset peruttu. Omnian sali varattu Yo kirjoituksiin.

Esa

Leiriasiaa,

VANHEMMAT / HUOLTAJAT, pyytäisin teitä ystävällisesti keskustelemaan perheen + pojan kanssa kesän leireistä. Toiveissa olisi mennä Laitilan alueleirille kummallakin, eli E ja F joukkueilla, sekä saada Tenavaleirille E ja Naperoleirille F ikäisten joukkue. Nämä leirit ovat unohtumattomia pojille ja varmasti vanhemmillekkin, sekä jokainen leirillä käynyt poika/tyttö menee aivan hurjasti pesäpallon saralla eteenpäin. Huolet siittä kuinka tälläinen 6-11v pärjää leirillä "yksin" (Meillä pääsee myös vanhempia F:n mukaan) on aina mielessä, kokemuksesta voin kertoa, että pienet pojat/tytöt pärjäävät poikkeuksetta huomattavasti paremmin kuin vanhemman alunperin "pelkäävät". Toivoisinkin, että kannustatte lastanne leireille ja käytte merkkaamassa joka tapauksessa In/Out. Joukkueiden ilmoittautumiset leireille alkaa ensiviikolla ja nyt suorastaan vaadin teidän toimimaan...

Laitilan Alueleiri 8. - 10.6
Kouvola Tenavaleiri 8. - 13.7.2018
Haapajärvi Naperoleiri 24. - 28.7.2018

Nämä leirit löytyvät nimenhuudosta, joten In/Out please!

-esa

Esa

Terve,

Aika monessa koulussa vietetään Lauantaina 2.12 Suomi 100 juhlaa. Meillä on Laaksolahden palloiluhallissa aamuvuoro. Laittakaa in/out pääseekö poika paikalle?

T:Esa